loader-logo

Bemutatkozás

Hepp Gréta vagyok, pre- és rehabilitációs tréner. 2014-ben a Testnevelési Egyetemen végeztem Humánkineziológia alap szakon. Rómában folytattam tanulmányaimat, ahol mester szakon sportfizioterapeutaként diplomáztam. Ott ismerkedtem meg a holisztikus szemlélettel, amivel a mai napig dolgozom. Ez azt jelenti, hogy egy egészként vizsgálom az emberi testet és így próbálok megoldást találni a problémára.
award
award

Végzettségeim

2013 – Kinesio Tape

2014 – Humánkineziológia Bsc (Budapest, Testnevelési Egyetem)

2015 – SMR henger

2016 – Sport fizioterapeuta Msc (Róma, Foro Italico)

2017 – Humánkineziológia Msc (Budapest, Testnevelési Egyetem), Flossing, FDM

2018 – Fascia Training

2019 – MaNeFa, FMA, AfAd, Hegkezelés

2020 – Neuro-mozgáskorrekció


Tanulás. Gyakorlat. Vállalkozás.

A Rómában eltöltött két év alatt rengeteget tanultam, a gyakorlati helyem egy sportrehabilitációs intézetben volt, ahol saját pácienseket is kaptunk az első pillanattól kezdve. A legérdekesebb résznek azt találtam, amikor a sportolót már a rehabilitáció közepétől sportspecifkus edzésekkel, feladatokkal készítettük fel a visszatérésre. A fejlődést végig monitoroztuk, végig mértük, így biztonságosan tudtuk visszaengedni a játékosokat a csapatukhoz. 

Hazaérve a Vasas Kubala Labdarúgó Akadémiánál helyezkedtem el rehabilitációs trénerként. Sokkal nagyobb hangsúlyt szerettem volna fektetni a prevencióra, a megelőzésre, amire ott nem nagyon volt lehetőség, úgyhogy egy egészségközpontban kezdtem el dolgozni. Ezekkel párhuzamosan egy hely változatlan maradt: a Suhanj Fitness. Ez egy integrált edzőterem, ahol más a közeg, mint egy átlagos edzőteremben. Itt mindenki biztonságban érezheti magát legyen szó egyéni vagy csoportos óráról vagy pár kör futásról a Margitszigeten és a versenyeken.

Az évek alatt számos továbbképzésen vettem részt, mert úgy gondolom, hogy ez az a szakma, ahol folyamatosan fejlődni kell. Mindig vannak új módszerek, új lehetőségek, amiket be tudok építeni a foglalkozásokba.

Azóta már saját vállalkozás keretében segítem a hobbi és profi sportolókat abban, hogy a sportáguknak megfelelően megelőzzék a problémákat, kijavítsák az esetleges tartás- vagy mozgáshibákat, így minél jobb teljesítményt tudjanak elérni.