loader-logo

Online videótárak

Online videóanyagok

Eddz tudatosan! - a biztos alapok

12 hetes online edzéssorozat, fókuszban a légzés, mobilizáció, izmok bekapcsolása/aktiváció, stabilizáció, alapvető mozgásminták (gördülés, mászás, húzás, tolás, csípő- és térdhangsúlygyakorlatok) felépítése és azokhelyes kivitelezése. 

Heti 2x60 perces óra, amelyek –mindegyike bármikor visszanézhető. Ha elakadtok vagy kérdésetek lenne a videókkal kapcsolatban, a Facebook csoportban bárikor feltehetitek őket. 

Eddz tudatosan! - haladó

9 hetes online edzéssorozat, amelynek keretében haladóbb szintű és komplexebb gyakorlatok helyes kivitelezését sajátíthatjátok el. Heti 2x60 perces óra, amelyek mindegyike bármikor visszanézhető. Ha elakadtok vagy kérdésetek lenne a videókkal kapcsolatban, a Facebook csoportban bármikor feltehetitek őket. 

ONLINE videóanyag

29.990 Ft

ONLINE VIDEÓANYAG

24.990 Ft

Keresztedzés futóknak

12 hetes online edzéssorozat, fókuszban a megfelelő ízületek mobilizálása és stabilizálása, a megfelelő izmok erősítése, plyometria, robbanékonyság fejlesztés, core-tréning. 

Heti 2x60 perces, egymásra épülő óra, amelyek mindegyike bármikor visszanézhető. Ha elakadtok vagy kérdésetek lenne a videókkal kapcsolatban, a Facebook csoportban bármikor feltehetitek őket. 

ONLINE VIDEÓANYAG

29.990 Ft